Společnost NiceLabel se dostala na seznam top 100 poskytovatelů zveřejněných SupplyChainBrain

Společnost NiceLabel byla vybrána na výroční seznam 100 nejlepších poskytovatelů, jejichž řešení výrazně ovlivnilo efektivitu, zákaznický servis a celkový výkon dodavatelského řetězce.
Společnost NiceLabel se dostala na seznam top 100 poskytovatelů zveřejněných SupplyChainBrain

Co konkrétně ocenění obnáší?

SupplyChainBrain vydal seznam 100 nejlepších dodavatelů uznávaných za pomoc společnostem splnit jejich cíle dodavatelského řetězce. NiceLabel se stala jedním z vysoce ceněných dodavatelů ve velmi konkurenceschopné oblasti nominací předloženou společnostmi, které hluboce oceňují služby a řešení svých dodavatelů. Nikdo ze SupplyChainBrain nemohl ovlivnit, které firmy by měly být nominovány.

Před publikováním probíhalo šestiměsíční online šetření odborníků v oblasti dodavatelských řetězců. To vyžadovalo kvalifikovanou odpověď a požadavek na jmenování prodejců a poskytovatelů služeb, jejichž řešení významně ovlivnilo efektivitu, zákaznický servis a celkový výkon dodavatelského řetězce společnosti. Letošní oblast kandidátů byla bohatá a velmi silná a pocházela ze všech aspektů řízení dodavatelského řetězce.

Jak probíhal výběr těch nejlepších?

Příležitost poděkovat partnerům, kteří pomohli k dosažení výsledků.

Odborníci z oblasti logistiky a dodavatelského řetězce byli požádáni o jmenování poskytovatele, jejichž produkty, služby nebo řešení výrazně ovlivnily efektivitu ve společnosti, zákaznický servis a celkový výkon. Účelem bylo soustředit pozornost na ty poskytovatele, kterými byli natolik ohromeni svými zákazníky, že si zaslouží, aby byli považováni za příklady pro ostatní.

Z nominací jasně vyplývá, že mnoho klientů to považuje za příležitost dát veřejně najevo poděkování těm partnerům, kteří jim pomohli dosáhnout lepších výsledků. Lidé pak jednoduše vědí, kdo se skutečně snaží být špičkovým dodavatelem. Výsledky v globálu poukazují na natolik spolehlivé poskytovatele služeb, technologií, odborných znalostí a podpory, že jsou pro ně důležití i do budoucna.

Co tedy nesmí „špičkovému partnerovi“ chybět?

  • Spolehlivost – nestačí pouze chtít být špičkovým.
  • Excelence – dělat vše s dokonalostí.
  • Hodnota – co obchodní partner přináší kvalitativně a kvantitativně do vztahu?
  • Odbornost – pokud partner nezná podnikání stejně jako vy, měl by být vašim partnerem?
  • Dovednosti při řešení problémů – schopnost řešit problémy, nejen přihlížet.
  • Neustálé zlepšování – partner musí ocenit průběžné vzdělávání svého týmu.
  • Podpora – jakou podporu po prodeji nebo po implementaci je váš partner schopen a ochoten poskytnout?
  • Pozitivní postoj – potřebujete partnera, který vidí výzvy jako příležitosti.
  • Globální dosah – odpovídá dosah partnera vašemu dosahu?
  • Silné vedení – čte váš partner příručku o vedení nebo je jedním z těch, kteří by ji mohli sepsat?

Více informací ohledně hodnocení a žebříčku dodavatelů včetně top 100 společností naleznete přímo na stránkách SupplyChainBrain.

A co na to odborníci z NiceLabel?

„Společnost NiceLabel je zaměřena na to, aby svým zákazníkům pomáhala digitálně transformovat procesy označování při snížení nákladů a rozvoji svého podnikání,“ řekl viceprezident marketingu NiceLabel Ken Moir. Dále dodal: „Toto uznání je obzvláště smysluplné, protože je založeno na zpětné vazbě od zákazníků. Ti vidí hodnotu, kterou NiceLabel přináší do svého dodavatelského řetězce.“

nicelabel-logoJe vám společnost NiceLabel a její produkty velkou neznámou? Jsme certifikovaným partnerem NiceLabelu pro Českou a Slovenskou republiku a rádi vám zodpovíme na veškeré otázky z dané problematiky. Neváhejte a kontaktujte naše obchodní oddělení na telefonním čísle +420 545 215 558 nebo emailu obchod@datascan.cz. Případně navštivte naše webové stránky, kde se dozvíte více o softwaru pro návrh, tisk a správu etiket. Je možné si také stáhnout trial verze jednotlivých softwarů a zjistit, zda je to skutečně to pravé, co opravdu potřebujete. Tak na co ještě čekáte?

Datascan - systémy automatické identifikace
✖ Zavřít

Poptávka

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů pro potřeby vyřízení záležitostí spojených s mým požadavkem.