Maximalizujete provozuschopnost a produktivitu svých tiskáren? Spolehněte se na spotřební materiál Zebra!

Výjimečný design i vysoký výkon produktů, to jsou kvality, kterými Zebra překonává očekávání svých zákazníků. Tiskárny jsou stále spolehlivější především díky vysoce kvalitnímu spotřebnímu materiálu.
Maximalizujete provozuschopnost a produktivitu svých tiskáren? Spolehněte se na spotřební materiál Zebra!

Etikety s čárovými kódy představují pro firmy důležitý nástroj – ať již potřebujete označit produkt či zásilku, změnit ceny nebo identifikovat laboratorní vzorek. Etikety zpřístupňují zásadní informace a umožňují tak vylepšit provozní efektivitu, podpořit růst vaší společnosti a pomoci se zvýšením spokojenosti zákazníků.

Na etikety od společnosti Zebra se můžete spolehnout!

Etiketa s čárovým kódem vypadá jednoduše. Ale přesně tak to není. Existují tisíce typů materiálů, přičemž žádné dva nejsou naprosto stejné. Každý z nich se vyznačuje jedinečnou kombinací svrchního materiálu (papír – matný nebo lesklý, PE, PP, speciální materiál – transparentní, termocitlivý apod.), lepidla (permanentní, odolné vůči nízkým či vysokým teplotám, snímatelné apod.) a podložky.

Mimo již výše zmíněné etikety nabízí Zebra i barvicí pásky, plastové karty, čisticí sady, bezpečnostní overlaye a laminovací materiály i jiný spotřební materiál.

Výsledkem použití špatného nebo nepříliš kvalitního materiálu mohou být nečitelné kódy a také brzká opotřebení tiskové hlavy. Tyto problémy pak vedou nejen k požadavkům na opakovaný tisk a k širšímu využití IT podpory, ale i k výpadkům činnosti a k růstu nákladů, které jsou spojeny s častější výměnou tiskových hlav i celkovým servisem tiskárny. Toto všechno se nakonec projeví nižší efektivitou a produktivitou.

A to je přesně ten důvod, proč se Zebra zaměřuje na poskytování vysoce kvalitního, otestovaného a spolehlivého spotřebního materiálu!

Špičková kvalita

Použití kvalitních materiálů a procesů zajišťuje neměnnou kvalitu tisku. Zabraňuje také špatné čitelnosti a nemožnosti kód naskenovat, a tudíž snižuje nutnost opakovaného tisku etiket.

Špičková kvalita je zajištěna díky:

  • trvale konzistentním materiálům,
  • certifikace dle ISO 9001:2008,
  • automatizovanému systému vizuální kontroly zajišťující přesné umístění barev,
  • softwaru a vybavení pro sladění barev poskytující trvale konzistentní barevné podání.

Komplexní otestování

Materiály jsou pečlivě testovány výzkumným a vývojovým týmem.

Veškeré použité materiály v tiskárnách Zebra jsou pečlivě testovány výzkumným a vývojovým týmem, aby byly vybrány ty, které splňují následující kritéria:

  • minimalizace předčasného opotřebení tiskových hlav,
  • zajištění vynikající kvality tisku.

Dále jsou také prováděny testy na chemickou odolnost, přilnavost i na vlivy spojené s okolním prostředím. Je tak zajištěno, že produkty Zebra budou odolné vůči jakýmkoli podmínkám.

Spolehlivost

Zebra je jednou z největších společností v oblasti termotransferového tisku. Využívá inkousty, laky, nástroje, zařízení i kontrolní mechanismy, které jsou speciálně vyvinuty pro jedinečné požadavky související s tiskem na teplotně citlivé materiály.

Už na nic nečekejte!

Nabízíme nejen tiskárny etiket a tiskárny plastových karet, ale také kvalitní spotřební materiál k danému zařízení!

Datascan - systémy automatické identifikace
✖ Zavřít

Poptávka

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů pro potřeby vyřízení záležitostí spojených s mým požadavkem.