Bezpečné uchycení vašich elektronických přístrojů? Kvalitní a spolehlivé držáky RAM Mounts zvýší produktivitu pracovníků!

Základním cílem produktů RAM Mount je bezpečně uchytit elektronické přístroje všude tam, kde je potřeba. Jsou unikátním montážním řešením pro tablety, skenery, počítače, radiostanice a telefony montované na vozidlech.
Bezpečné uchycení vašich elektronických přístrojů? Kvalitní a spolehlivé držáky RAM Mounts zvýší produktivitu pracovníků!

Držáky byly navrženy tak, aby byly odolné proti nárazu a přizpůsobily se každé situaci, důraz je pak kladen především na vysokou kvalitu a spolehlivost. Jsou vyráběny v USA, přičemž jsou vybaveny zárukou po celou dobu životnosti.

Špičkové zařízení je možné uchytit do kabin velkých a malých letadel, lodí, osobních i nákladních automobilů, na motocykly, skútry, čtyřkolky a kola, také na vysokozdvižné vozíky, kajaky, invalidní vozíky aj. Využití naleznou v jakémkoliv odvětví, v oblasti automatické identifikace především ve skladech, ve výrobě a v dopravě a logistice, ale i v jiných odvětvích.

V čem jsou RAM® držáky odlišné oproti jiným?

  • RAM Mounts klade důraz na vysokou kvalitu a spolehlivost.Poskytují doživotní záruku na vadu výrobce a přináší bezstarostné používání i po desetiletí.
  • Pogumované součásti nabízí bezpečné držení, tlumení vibrací i zaměnitelnost komponentů.
  • Každá montážní jednotka je navržena s využitím nejmodernějších průmyslových technik.
  • Jednotlivé komponenty jsou vyráběny v USA s důrazem na kvalitu a detail.
  • Společnost RAM® je průkopníkem v používání technologie 3D tisku k vývoji a testování nových produktů.
  • Držáky jsou vyrobeny ze slitiny hliníku nejvyšší jakosti, vysokopevnostního plastu a dalších materiálů nejvyšší kvality, čímž je zaručena dlouhá životnost.

Sestavte si držák podle svých potřeb!

Systém RAM® Mounts je jedinečný ve variabilitě. Poskytuje patentovaný systém kulových čepů a ramen s objímkami, kdy si uživatel může sestavit držák pro své zařízení dle individuální potřeby tak, že zkombinuje libovolný úchyt s libovolným ramenem a vhodným držákem.

Datascan, s.r.o. nabízí podstavce, ramena, základny, nastavitelná ramena, základny/adaptéry a přidružená příslušenství. Podstavce se rozlišují podle toho, k jakému podkladu se držák uchycuje. Důležité je rovněž uchycené zařízení i konkrétní aplikace. Ramena zase spojují základnu s přístrojem a jsou k dispozici ve více velikostech. Umožňují ergonomickou instalaci.

Organizujte a udržujte důležité dokumenty v bezpečí.

Základny zabezpečí tablety, notebooky, mobily, terminály či snímače v jakémkoliv prostředí. Všechny modely využívají vzorek AMP otvorů pro připojení adaptéru jakéhokoliv kompatibilního zařízení. Nastavitelná ramena je možné přizpůsobit otáčením nebo seřizováním, a tím nabízí flexibilní montážní řešení.

Základny/adaptéry je možné vybrat ze čtyř druhů dle typu uchyceného zařízení a konkrétní aplikace. Nezapomeňte ani na kvalitní příslušenství, které zajistí komfort obsluhy a zvýší její produktivitu. Má navíc také zabezpečovací funkci a hodí se všude, kde potřebujete zabránit rozebrání a případnému odcizení neoprávněným uživatelem.

Nevíte si rady s výběrem vhodného držáku?

Není problém! Máme tým vyškolených odborníků, kteří vám s výběrem pomohou. Stačí nás kontaktovat na telefonním čísle +420 545 215 558, případně e-mailu obchod@datascan.cz.  Pro představu navštivte naše stránky, kde se o systému RAM® Mounts dozvíte více včetně konkrétních typů, parametrů, rozměrů a part numberů.

Datascan - systémy automatické identifikace
✖ Zavřít

Poptávka

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů pro potřeby vyřízení záležitostí spojených s mým požadavkem.